Opdracht: buitenom schilderwerk, kleuradvies

Hoi Karin, Wat een mooie foto’s op je website. 😉

Review: Ons huis staat weer prachtig in de verf! We zijn heel blij met de kleuren; mede op advies van Karin, zwart-bruin (RAL8022) met lavendel deuren.  Karin werkt zeer vakkundig (netjes, snel, efficiënt), gedreven en zelfstandig en maakt duidelijke afspraken. Contact verloopt makkelijk en vlot. Kortom, zeer tevreden!

Groet, Margreet en Patrick

Fam. Tros

Opdracht: Binnen: keuken, kamer, hal, trapopgang, douche. Buiten: voorkant begane grond en 1e verdieping.

“Wij vonden dat onze benedenverdieping wel een opknapbeurt kon gebruiken. Karin gevraagd voor tips en kleuradvies. Samen een mooie kleurencombinatie uitgekozen. Ze heeft er een prachtige woning van gemaakt en we zijn super blij met het resultaat. Bedankt Fam.Tros”

Fam Leeuwenkamp:

Opdracht woning buitenom schilderen.

“Wij hebben ons huis in zijn geheel buitenom laten schilderen door Schildersbedrijf “Katoesch”. Het resultaat is zeer bevredigend. Na zorgvuldig voorwerk zit alles strak in het lak wat een hoge kwaliteit uitstraalt. Dit alles voor een competitieve prijs.

Het is geweldig dat alle afspraken ook qua tijd en werkzaamheden exact worden nagekomen.

Na twee weken kwam Karin buitenom inspecteren en heeft de volgende dag nog een raampje bijgewerkt die volgens haar nog een kwastje nodig had (ik had het niet opgemerkt).            Uitstekende service!

“Katoesch” is een topschilder en wij raden Karin bij eenieder aan.

Ron en Bianca Leeuwenkamp”

Laura:

Opdracht: woonkamer/keuken opfrissen

Ken je dat moment dat je thuis op de bank zit, om je heen kijkt en denkt: ‘dit past niet meer bij mij’?
Voor mij was het duidelijk, mijn huis was toe aan een nieuwe ‘feel’. Maar hoe ik dat precies moest gaan doen?
Ik was clueless. Mijn gedachtepatroon viel steeds terug in dezelfde dingen en stijlen, terwijl ik juist graag een frisse nieuwe look wilde!

Samen met Karin heb ik toen besproken hoe ik dan precies wilde dat mijn huis zou voelen en welke kleuren ik juist wel of juist niet in mijn huis wilde zien.
Zij heeft mij geadviseerd hoe ik mijn wensen het beste kon omzetten tot een plan en heeft me bij ieder detail bij kunnen staan.
Door middel van voorbeelden heeft ze me laten zien wat kleuren doen, zeker als je ze combineert!
Want door de juiste kleuren met elkaar te combineren kan je een stijl of gevoel oproepen en Karin wist precies welke kleuren dat zijn.

Dankzij haar adviezen en al haar tomeloze inzet bij het schilderen, heb ik nu een huis dat echt bij me past. Mijn stijl, mijn gevoel, mijn kleuren.
Zelfs de meubels en gordijnen heeft ze (op mijn verzoek) helpen uitzoeken en eindelijk kan ik weer op de bank ploffen en denken: ‘Ja, dit past helemaal bij mij’.
Karin, ontzettend bedankt voor al je hulp en adviezen!

Henk:

Opdracht: hele appartement opknappen

Hallo Karin,
Ik ben er erg blij mee dat je mijn huis voor mij geverfd hebt!
Geen spijt van. En ook de vele adviezen natuurlijk. Heel erg bedankt!

Het stimuleerde mij ook om dingen aan te pakken zoals de WC en tegelen, waar ik anders weinig motivatie voor zou hebben gehad.
Vind het ook leuk om weer in te gaan richten.

Ik zal mij vast nog wel eens melden voor advies.
Vriendelijke groet, Henk